Kunst:
Algemene voorwaarden garantie, kopen en huren.
Alle kunstvoorwerpen met een vraagprijs hoger dan € 250,- vallen onder garantie. Voor deze voorwerpen krijgt u een garantie-certificaat en een contract. De voorwaarden mbt garantie en service wordt nader toegelicht in het garantie-certificaat en contract.

Huren van een kunstvoorwerp is ook mogelijk. Voor € 15,- per maand kunt u een kunstvoorwerp huren, u heeft altijd de mogelijkheid het kunstwerk te kopen. Daarnaast heeft u het recht jaarlijks een ander vervangend kunstwerk te huren.

Objecten met een verlichtingselement worden opgehangen en aangesloten tegen een vergoeding van € 15,- per uur. D.i. dat een eventueel te maken elektrische aansluiting die deel uit zal maken van het inpandige elektrischetijds-net buiten dit bestek valt. Het gaat dus alleen om de verbinding van het object naar een (aanwezige) wandcontactdoos. Hierin kan dan naar behoefte een snoer-schakelaar worden opgenomen.

Schilderijen worden in principe verkocht zonder lijst. Tenzij e.e.a overeengekomen is met de kunstenaar, dan kan een aangepast bedrag berekend worden.A
fmetingen van objecten in cm:

Objecten: 100 x 60
Schilderijen: 100 x 50
Mini-objecten: 25 x 25 (op standaard of hangend)

Kosten van de objecten en schilderijen:

Objecten met verlichtingselement: € 500,-
Objecten zonder verlichtingselement: € 250,-
Mini-objecten € 50,-
Schilderijen: € 100,- , € 150,- en € 250,-